K-Pak hajújraépítő sampon Liter

A JOICO világszerte legnépszerűbb samponja, mivel képes a töredezett hajszerkezet újraépítésére már a mosás közben, és ezen túl megvédi a hajat a jövőbeni sérülésektől is. A K-Pak hajújraépítő termékcsalád minden próbát kiáll!

Elérhető kiszerelések:

Amit a K-Pak hajújraépítő samponról tudnod kell:

Azt mondani a K-Pak samponra, hogy csak megtisztítja a hajad, olyan mintha azt mondanád a Chanel kabátra, hogy csak jó meleg. Valóban eltávolítja a szennyeződést… mindazok mellett, hogy elvégzi a tisztítást, ez az első lépése a hajmegújításának. Speciálisan azoknak a vendégeknek lett fejlesztve, akik hajkoronájukkal szeretnék elvinni a pálmát. Legyen a bűnös a túlzott hővel való formázás vagy a durva kémiai kezelés, a mi sztár samponunk valójában visszaállítja a haj eredeti állapotát, mérhetően növeli a haj erősségét, és ez a kulcsa hajunk védelmének a jövőbeni károsodásokkal szemben.

Tökéletes választás: Vékony hajszálúaknak (a kis molekula méretnek köszönhetően), és vastag hajszálúaknak egyaránt.

A belső titok: Mi úgy gondolunk szabadalmaztatott Smart Release formulánkra, mint egy küldetés legfőbb fegyverére. Ez a hajújraépítő sampon megjavítja a sérült területeket a kutikulán, feltölti a hiányzó aminosavakat, visszaállítja a hajad rugalmasságát, fényt és erőt ad hajadnak a leghatékonyabb antioxidánsokkal, a keratinnal, guáva-kivonattal, csipkebogyómag-olajjal, argininnel.

TIPP
Hogyan használd?

Vidd fel a nedves hajadra, habosítsd fel, majd öblítsd ki. Ismételd a folyamatot, ha szükséges. A tökéletes hatás érdekében használd a K-Pak kondícionálóját.

Szikriszt Joci – JOICO művészeti vezető, fodrászmester

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„K-Pak hajújraépítő sampon Liter” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.