Power Whip extra erős hajhab 50 ml

Lapos haj, erőtlen tartás?
A Joico Power Whip ultra erős hajhab egész napra extra tartást biztosít a hajnak! Férfiaknak is!
Különleges összetevők: betain, szilvamagolaj, keratin, méhviasz, arginin

Elérhető kiszerelések:

Elfogyott

Amit a Power Whip extra erős, professzionális hajhabról tudnod kell:

Van az a hangulat, amikor az ember majd meghal valami krémesért és csutkára tekerné a hangerőt! Ilyenkor kínáld meg a hajadat egy adaggal a legkiválóbb styling habból . Ez luxus szinten gazdag, és valóban tápláló hajhab szupersize méretű sűrűséget biztosít, amit még a legzordabb párás idő sem tud legyűrni a 72 órán át.

Erősség: 9

Tökéletes választás: Közepes-vastag texturájú hajakhoz , amik jellemzően nehezebben engedelmeskednek nekünk. Ez a hajformázó termék nemcsak, hogy képes lesz hajadat jobb belátásra téríteni, de ezt úgy tudja majd elérni, hogy az nem válik keménnyé, ragadóssá. A férfiak is garantáltan értékelni fogják!

Belső titok: A Flex Control Paste hidrolizált keratint is tartalmaz, amely egy rugalmas, de mégis erős védőpajzsot képez hajadon, védi hajszálaidat a töredezettségtől és segít megakadályozni a színfakulását.

TIPPHogyan használd?

Vigyél fel egy kisebb mandulányi mennyiséget a frissen megmosott hajadra, hagyd egy teljes percig hatni a kondícionálót, majd öblítsd ki. Annak, aki vastagszálú hajjal rendelkezik,( vagy nagyon imádja a hajvasalóját ) érdemes benne hagynia hajában a terméket, ezzel is megelőzve a hő okozta kiszáradásos károsodást.

Váradi Katalin – JOICO Oktatófodrász, Fodrász mester

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Power Whip extra erős hajhab 50 ml” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.