Power Spray extra erős hajlakk 300 ml

Gigantikusan erős tartást biztosít hajadnak!
Egy szép fonat vagy konty egész nap biztonsággal megmarad, ha a JOICO Power Spray extra erős professzionális hajlakkot használod.
Különleges összetevők: betain, szilvamagolaj, keratin, méhviasz, arginin

Elérhető kiszerelések:

 

Cikkszám: 558 Kategória: Címkék: ,

Amit a Power Spray extra erős professzionális hajlakkról tudnod kell:

A szemünk fénye – a termék, amiről mindenki beszél a szakmai berkekben. Képzelj el egy hajlakkot , ami megadja neked az ultrabiztos tartást … a legfinomabb “ködöt”, amely 170%-kal növeli a haj fényét… véd a páratartalom ellen …ez a hővédő formázó megóvja a hajat a hőformázás okozta károsodástól … és legalább három napig tart a hatása. Meggyőző, nem ? Az első réteg már tartós hatást biztosít ( az első menetben közepesen erős ) , utána a következő rétegek biztosítják a maximálisan erős tartás. 72 óra elteltével is variálható a frizura a végtelen rugalmasságnak köszönhetően.

Erősség: 8-10

Tökéletes választás: Extra hajápolás minden hajtípusra – a finom szálú hajtól (amit nem nehezít el ) , a full vastagszálú sörényig ( amit pedig kezessé szelídít).

Belső titok: Le a kalappal AquaLastik előtt! Ez a mi ragyogó antioxidáns / polimer mixünk , ami hőre és fényre aktiválódó védelmet nyújt – ez lehet a hajszárító , hajsimító vas, vagy akár a nap sugari … megjelenik a védőpajzs.

TIPP
Hogyan használd?

Tartsd a sprayt 20-25 centiméter távolságra a hajtól! Gyengéden átfújhatjuk az egész felületet , vagy alkalmazhatjuk csak bizonyos részek fixálására, ahol helyén akarjuk tartani a dolgokat.

Szikriszt Joci – JOICO művészeti vezető, Fodrász mester

[cusrev_reviews]