K-Pak Color Therapy Luster Lock – hajszínvédő, hajújraépítő pakolás 500 ml

  • 9x erősebb hajszerkezett
  • 89 %-kal kevesebb töredezettség
  • azonnali egészségesebb külsejű haj
  • ragyogóan hosszantartó hajszín

Elérhető kiszerelések:

Amit a K-Pak Color Therapy Luster Lock színvédő, újraépítő pakolásról tudnod kell:

Itt a kulcs, ami megnyitja az utat álmaid gyönyörű hajához! Bemutatkozik a K- PAK Color Therapy Luster Lock: azonnali átváltozás a festett haj számára, kinyílik a titkos kapu a vibráló fény, mélyregenerálás – az egészségesen gyönyörű haj világába. Hajad selymesen sima, könnyű, rugalmas és mesébe illően fényes lesz . Már az első alkalommal lenyűgöző eredmény, készülj fel!

Tökéletes választás: A hajújraépítő pakolás minden festett haj számára, a szőkétől a barnákig egészen a színezett, melírozott hajakig.

A belső titok:  A szabadalmaztatott Smart Release technológiának köszönhetően számos rendkívül hasznos tápanyag azonnal beépül a roncsolódott hajszál szerkezetébe.  Ilyen a keratin protein, az arginin, az afrikai manketti olaj (fakulásgátló hatással), a csipkebogyómag-olaj és a méltán híres argán olaj.

TIPP
Hogyan használd?

Alkalmazd száraz hajra, hajmosás előtti extra kezelésként vagy használd a már tiszta, törülközőszáraz hajhosszra luxus pakolásként. 2-5 perces hatóidő után alaposan öblítsd le majd formázd szokásos módon. Tökéletes finom szálú vagy sűrű hajra egyaránt.

Szikriszt Joci – JOICO művészeti vezető, fodrászmester