K-Pak Color Therapy Luster Lock Multifunkciós Spray 50 ml

Festett, gyenge, roncsolódott hajszálaid most akár 2x erősebbek lesznek, ha a hajban hagyható, kétfázisú multifunkciós hajspray használod akár mindennap. Hajápolás, színvédelem, hajújraépítés, erős, egészséges, puha tapintású, könnyebben kifésülhető, fényes hajkorona, már az első használat után!

Elérhető kiszerelések:

Amit a K-Pak Color Therapy Luster Lock multifunkciós sprayről tudnod kell:

Ha szereted a Luster Lock hajmegújító pakolást, akkor ezt a varázslatos, hajban hagyható spray-t imádni fogod! Egyszerű használat, látványos eredmény minden nap! Ez a kétfázisú multifunkcionális spray egyesíti magában a különböző egzotikus olajak hidratáló hatását az egyedülálló, hajszerkezet javító formulával – megőrizve a festett haj színének élénkségét és megteremtve az egészséges, erős, fényes hajkoronát! Professzionális hajápolás, Napi szintű színvédelmet biztosít, puha, selyemtapintást, könnyed kifésülhetőséget és extra fényt kölcsönözve a hajnak. Hidratál, UV védelmet és hővédelmet biztosít, újraépít, valamint ideális a nem kívánt színfakulás megelőzésére.

Tökéletes választás: Extra hajápolás bármely festett hajra, hajhossztól és hajtípustól függetlenül!

A belső titok: A JOICO egyedi szabadalma, a SmartRelease. Ez egy olyan innovatív technológia, ami alapjaiban változtatja meg a hajápolást. Használata során a Smart Release liposzómás rendszer “becsomagolva” szállítja a hatóanyagokat: keratint, arginint és csipkebogyómag-olajat. Ezeket aztán fokozatosan szabadítja fel a hajszál belsejében, amik akár 3 hajmosást is túlélnek és huzamosan erősítik meg a haj szerkezetét. Az eredmény: 80%-kal kevesebb hajtöredezés!

Kondícionáló polimerek: melyek láthatatlan, pihekönnyű védőréteget képeznek, megvédve a hajat az UVA/UVB sugárzás káros hatásaitól és a környezeti hatásoktól, megőrizve a festett haj színének élénkségét hetekkel a szalon látogatás után is.
Arginin: ez az aminosav segít helyreállítani a haj külső felszínén keletkezett károsodásokat, ellenállóbbá téve azt, így mimimalizálva a színvesztést és támogatva a színvédelmet.

TIPP
Hogyan használd?

Használat előtt fel kell rázni a terméket, hogy ez a két kiváló formula egy igazi varázs keverékké elegyedve aktiválja az együttes újratöltő erőt. Fújd a törölközőszáraz hajra, könnyedén fésüld át és élvezd a selyemtapintású, életteli teli haj élményét! Száraz hajon is használható, ebben az esetben inkább a hajmosást követő 2-3. napon javasolt felvinni, a formázás felfrissítésére.

Szikriszt Joci – JOICO művészeti vezető, fodrászmester

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„K-Pak Color Therapy Luster Lock Multifunkciós Spray 50 ml” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.