K-Pak Liquid Reconstrutor – folyékony hajújraépítő 300 ml

Folyékony hajújraépítő folyadék, mely tökéletes regenerálást, ápolást és védelmet nyújt a finomszálú, törékeny haj számára is. A szabadalmaztatott Smart Release technológiának köszönhetően számos rendkívül hasznos tápanyag azonnal beépül a roncsolódott hajszál szerkezetébe. Használd száraz vagy törölközőszáraz hajra és hajad újra egészségesen ragyogni fog!

Amit a K-Pak folyékony hajújraépítőről tudnod kell:

Vettük a díjnyertes K-Pak Deep-Penetrating Reconstructor mélyápoló csodaszerünk receptjét, és alkottunk belőle egy könnyű, folyékony formulát, amely ideális azok számára, akik finomszálú, törékeny hajjal rendelkeznek és pehelysúlyú csodatévőt szeretnének . Imádni fogod a spray kivitelezést, amely kifejezetten az egyenletes, lágy permetként való eloszlatásra született.

Tökéletes választás: Finom, élettelen, sérült haj , ami megváltásért kiált.

A belső titok: A Smart Release technológia, mely egyesíti magában az összes olyan hatóanyagot, mely a haj természetes, egészséges szerkezetét újraépíti. Ilyen a keratin protein, az arginin, a guáve gyümölcs kivonata, mely egy természetes antioxidáns és a csipkebogyómag-olaj

TIPP
Hogyan használd?

Fújd bőségesen a frissen mosott és kondicionált hajra és fésüld át, utána csak annyi a teendőd, hogy hagyod hatni a csodaszert. Használd ezután kedvenc JOICO hajformázó termékeidet.

Váradi Katalin – JOICO Oktatófodrász, Fodrászmester