K-Pak hajújraépítő kondicionáló Liter

  • Roncsolódott hajvégek napi hajápolószere, egyedülálló szabadalmaztatott Smart Release technológiával.
    Alkalmazásával a haj 2x ellenállóbb lesz a töredezés ellen, 65 %-kal csökken a hajvégi töredezettség, azonnali ragyogást és rugalmasságot ad a hajnak. A hajkorona ellenállóbb lesz a fizikai hatásoknak.
    Használd együtt a JOICO legnépszerűbb termékével, a K-Pak hajújraépítő samponnal.

    Elérhető kiszerelések:

Amit a Joico K-Pak hajújraépítő kondicionálóról tudnod kell:

Az a küldetésünk, hogy szigorúan lépjünk fel a bántalmazott haj mellett. Lehet, hogy megszállott kapcsolatban vagy a hajsimító és sütővas kombinációjával, vagy egyre szőkébb és szőkébb a hajszíned, a hajkárosodás így sajnos bekövetkezik. A K-Pak kondícionáló semlegesíti a kutikulán való roncsolást, feltölti a hajat nedvességtartalommal, ami által hajad selymessé válik és elfelejtheted a gubancolódást.

Tökéletes választás: Mindenkinek, ami tényleg azt jelenti, hogy mindenkinek. A mi egyedülálló pihekönnyű formulánk még a legvékonyabb hajat sem nehezíti el, és a leggazdagabb ápolást adja.

A belső titok:  A szabadalmaztatott Smart Release technológiának köszönhetően számos rendkívül hasznos tápanyag azonnal beépül a roncsolódott hajszál szerkezetébe.  Ilyen a keratin protein, az arginin, a guávamag-olaj (tele antioxindánssal), a csipkebogyómag-olaj és a méltán híres argán olaj.

TIPP Hogyan használd?

Samponozás után vidd fel hajadra, hagyd hatni egy percig majd öblítsd ki. A tökéletes kezelés érdekében válaszd a K-Pak Deep Penetrating Reconstructor-ját is.

Burger Viktória – JOICO Oktatófodrász

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„K-Pak hajújraépítő kondicionáló Liter” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.