Defy Damage Sleepover – éjszakai hidratáló hajszérum 100 ml

Ébredj egészségesebb, fényesebb hajkoronával! Ehhez nem kell mást tenned, csak a száraz hajadat ápolni a JOICO Defy Damage éjszakai hajszérumával! 360 fokos védelem a hajnak: UV sugárzás ellen, városi hatások ellen, mechanikus hőhatások ellen! Használata során 85 %-kal hosszabban tart hajszíned és jelentősen csökken a hajvégi töredezés is.

Miért fogod szeretni a Defy Damage Sleepover éjszakai hidratáló hajszérumot?

– Hajad érezhetően puhább és selymesebb lesz már az első használat után is.
– Fokozza hajad fényességét.
Csökkenti a hajvégek töredezettségét.
– Erős védelmet biztosít már alvás közben is.
85 %-kal tovább tart hajad ragyogó színe.
– Hajban hagyható termék;, csak felviszed, átalszod az éjszakát és a szérum dolgozik!
Mindezeket úgy, hogy nem hagy nyomot az ágyneműdön!

Mitől ennyire lenyűgöző?

A SMARTRELEASE liposzómás rendszer „becsomagolva” szállítja a hatóanyagokat. A keratin, az arginin és a csipkebogyómag-olajak fokozatosan szabadulnak fel, így erősítik a sérült hajszerkezetet. Az eredmény azonnali  akár 80%-kal kevesebb töredezettség. A JOICO Defy Damage Sleepover ezeken felül proaktív lipideket és moringa olajat is tartalmaz.

a) A proaktív lipidek első védvonalként épülnek a hajszerkezetbe, védelmet nyújtva a környezeti, a fizikai és termikus károsodások ellen.
b) Moringa olajban gazdag, mely antioxidásokkal és vitaminokkal (A-vitamin, E-vitamin, Cink és Omega-9 zsírsav) telített, ezáltal hidratáló hatással bír és zsíros érzet nélkül regenerálja és ápolja a hajszálakat.
c) Az arginin behatol a hajszál szerkezetébe és helyreállítja a sérült részeket.

Használata:

Oszlasd el egyenletesen a száraz vagy törölközőszáraz hajhosszon lefekvés előtt, kerülve a hajad tövét. A termék hajban hagyható, nem kell kiöblíteni. Heti 2-3 alkalommal ajánljuk a használatát vagy bármikor, amikor hajvégeid extra ápolásért kiáltanak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Defy Damage Sleepover – éjszakai hidratáló hajszérum 100 ml” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.