Blonde Life 5in1 csodaspray 150 ml

A Blonde Life 5in1 egy olyan többfunkciós hajban hagyható készítmény, mely azonnal hidratálja és UVA/UVB védelmet biztosít a sérülékeny szőkített hajnak.
  

Elérhető kiszerelések:

Elfogyott

Amit a JOICO Blonde Life 5in1 csodaspray-ről tudnod kell:

Ez a csodás, többfunkciós, hajban hagyható spray ápolja a sérülékeny szőke fürtöket, miközben a következő 5 fő funkcióval bír:

     • UVA/UVB sugárzás elleni védelmet biztosít, megőrizve ez által a hajszín élénkségét a nem kívánt fakulástól és károsodástól
     • Hővédelmet biztosít 232°C-ig védi a hajat a hőformázó eszközök használata során keletkező magas hő okozta károsodástól
     • Hidratálja és könnyen kezelhetővé teszi a hajat
     • Erősíti a hajszálakat és növeli azok rugalmasságát, csökkentve a szálkásodást
     • Ragyogóan magas fényt biztosít a hajnak, mely így simább, puhább tapintású és élettel telibb lesz

Tökéletes választás: Bármely szőkített, többszörösen vegykezelt vagy extra szőke hajra, hiszen célzottan erre lett kifejlesztve.

A belső titok: A monoi olaj különösen gazdag esszenciális lipidekben, melyek mélyen hidratálják, simává és ragyogobbá teszik a hajat, valamint védőburkot képeznek a hajszálak köré, mellyel megóvják azt a környezeti hatásoktól. A tamanu olaj a színvédelemért és a fényért felelős, valamint kiváló UV szűrőként funkcionál és gazdag telített zsírsavakban, puha tapintást kölcsönözve ez által a hajnak.

TIPP
Hogyan használd?

A JOICO Blonde Life hajápolók használatát követően (Ragyogó szőke sampon és kondícionáló vagy sampon és pakolás) fújd a törülköző száraz hajra, fésüld át, szárítsd meg a hajat, majd formázd tetszés szerint. A végeredmény: selymes, puha tapintású, gyönyörű fényes haj. Száraz hajon is alkalmazható, kifejezetten mielőtt hőformázó eszközt használunk, hiszen hővédelmet biztosít.

Szikriszt Joci – JOICO művészeti vezető, fodrászmester