Köszönjük, hogy elküldted a regisztrációdat és egyben köszöntünk a Joico világában!
A megadott adatok alapján, kollégánk 24 órán belül jóváhagyja jelentkezésed vagy felveszi Veled a kapcsolatot.

Addig is ismerd meg jobban a Joicot!

Miért jó választás a Joico professzionális hajápolás?

 • Folyamatosan gondoskodunk Rólad és szalonodról
 • Partnerként kezelünk, kíváncsiak vagyunk Rád
 • Kapcsolattartódhoz mindig bizalommal fordulhatsz
 • Biztosítjuk a gyors szállítást
 • Marketing támogatást nyújtunk
 • Lehetőséged van szalonképzéseken részt venni
 • A JOICO Premium Club tagok számos előnyhöz juthatnak
 • Havi partnerajánlatunk mellé hasznos infókat is nyújtunk a JOI magazin révén
 • Vendéged hajápolását otthoni termékekkel is támogathatod

Hajújraépítés, hajszerkezeterősítés szalonszinten

A Joico felülmúlhatatlan minősége és termékeinek sikere a SmartRelease liposzómás technológiának köszönhető, amely becsomagolva szállítja, s idővel folyamatosan szabadítja fel a hatóanyagokat, mint például az arginin, a keratin, mely a haj egyik fő alkotóeleme, valamint a csipkebogyómag-olaj. Az eredmény azonnali, 80%-kal kevesebb töredezettség és egészséges, ragyogó haj.

Már több mint 1 000 szalonban vagyunk jelen országszerte, gondoskodunk vendéged hajának utóápolásáról is.

JoiColor System – Festőrendszer

A JOICO színmegváltoztató rendszere, a JoiColor System több, mint 30 éves múltra tekint vissza. A világon ez az egyetlen olyan hajfesték rendszer, mely mialatt megfesti a hajat, újra is építi a szerkezetét.

Először a Vero K-Pak Color hajfestőrendszer hódította meg az egészséges haj rajongóinak szívét, mára azonban a LumiShine, egy teljesen más szisztémára épülő festőrendszer is a rendelkezésünkre áll, hogy a legfényesebb, legtartósabb hajszíneket elérjük úgy, hogy közben ne kelljen kompromisszumot kötni a hajunk egészségét illetően. A két festőrendszer teljesen más metodikával és pigmentációval fest, ám ugyan azt a magas minőségű eredményt hozzák. Melyik festőrendszerrel érdemes dolgoznod? Ez a te habitusodtól függ!

Ha erősséged a vágás, viszont a festést kevésbé szereted, ugyanakkor igényed van a magas minőségre, akkor a Te választásod a LumiShine festékrendszer lesz. Ha festőművész vagy és szereted a színeket minden a vendégnek egyedileg kikeverni, akkor a Vero K-Pak Color lesz a nyerő!

A Blonde Life szőkítő rendszer a legmodernebb világosítási szolgáltatásokhoz lett fejlesztve. Legfontosabb összetevői a JOICO szabadalmai a Quadramine Complex, mely a hajunkat felépítő 19db aminosav egyvelege, Argini a hajunk legsérülékenyebb aminosava illetve Tamanu és Monoi olajak keveréke, melyek a haj UV védelméért illetve táplálásáért felelnek.

Lumishine

A LumiShine festőrendszer előre kevert pigmentrendszerrel és még modernebb hajápoló rendszerrel van ellátva. Az előre kevert pigmentációnak köszönhetően az ősz fedés egyszerűbb és a színek kevergetésére sincs szükség.

A JOICO labor felfedezése az ARGiplex hatóanyag a haj legsérülékenyebb aminosavára épül, ami nem más, mint az Arginin. Ennek a különleges aminosavnak lúgos kémhatása teszi lehetővé, hogy több, mint felére tudjuk csökkenteni a festéshez szükséges ammónia szintet ezzel óvva a hajszálakat a festés közbeni sérülésektől.

Az Arganin pótlása a festések során pedig erősíti a hajszerkezetet és segíti a festék pigmentek beépülését. 100% Ősz fedést biztosít a Nature, Natura Ash, Natural Warm Beige, és a Nature Warm sorozatok, a további divat árnyalatok ősz fedését a Nature (bázis szín) segíti


LumiShine Youth Lock

Hajfiatalító hajfesték hozzáadott Argininnel, Buriti gyümölcsolajjal és kollagénnel, melyek a festés ideje alatt megfiatalítják a hajszálakat. 20 Vol Developerrel keverendő 1:1 arnyban. Extra gazdag pigmentekben dupla Natur (kék, sárga, piros) pigmentek a tökéletes fedésért.

Blonde Life

A Blonde Life szőkítő rendszer a legmodernebb világosítási szolgáltatásokhoz lett fejlesztve. legfontosabb összetevői a JOICO szabadalmai a Quadramine Complex, mely a hajunkat felépítő 19db aminosav egyvelege, Argini a hajunk legsérülékenyebb aminosava illetve Tamanu és Monoi olajak keveréke, melyek a haj UV védelméért illetve táplálásáért felelnek.

Blonde Life Lightening Powder 9+ árnyalat világosításra képes szőkítőpor, mely keverhető az összes JOICO által gyártott Veroxide-dal vagy Developerrel 1:1-től 1:2 keverési arnyában. ( fejbőrre 10 vagy 20 Volumen erősségben tehető)

Blonde Life Créme Lightner 9+ árnyalat világosításra képes, kifejezetten a hajtövek világosítására fejlesztettük. (fejbőrön 10 vagy 20 Vol. erősségben everhető) Olajos bázisának köszönhetően kíméletes a fejbőrön, lemosásához a K-Pak Clarifying Shampoo-t ajánljuk!

Hiper High Lift Color 5+ árnyalat világosításra képes (7-es színmélységtől felfelé) 40 Vol. Veroxide-dal vagy LumiShine Developerrel keverhető 1:2 arányban Quick Toner Az 5 perces tonizálás titka! Keverési aránya 1:1 (5 Vol Lumishine Developer-rel). Hatóideje pedig 5 perc!!! Silver, Violet, Sand és Clear árnyalataival bármilyen szőke árnyalat elérhető.

Szőkítés és színezés akár 60-70 perc alatt!


Joico Szőke

Roncsolás és sérülés nélkül, gyönyörű szőke árnyalatot érhetsz el vendéged hajkoronáján, mindössze 1 óra alatt. A Defy Damage Pro és a Blonde Life szőkítőrendszer alkalmazásával gyorsan világosíthatsz vendéged hajszínén, a Blonde Life Quick Toner alkalmazásával.

1) Először fújjuk be a hajat Defy Damage Pro1-gyel. Ez előkezelőként megvédi a hajat a szőkítéstől és segíti is a szőkítési folyamatot.

2) Szőkítsük a hajat a Blonde Life szőkítőporral.

3) A hatóidő letelte után a hajmosáshoz használd a Defy Damage sampont.

4) A hajat ápold Defy Damage Pro 2-vel.

5) A törölközőszáraz hajra fújd rá a H.K.P-t. Ennek a folyékony állaga segít, hogy a leghatékonyabban oszlasd el a felületen a Blonde Life Quick Tonert, mely a porozitás kiegyenlítő hatása miatt segíti a színező pigmentjeinek egységesebb lerakódását.

6) A Blonde Life Quick Toner hatóideje általában 5 perc, de ez a kívánt eredménytől függően eltérhet.

7) A hatóidő letelte után újra használd a hajmosáshoz a Defy Damage sampont, a haj ápolásához pedig a Defy Damage Pro2-t.

Sérült haj esetén használd a K-Pak Hair Repaire System-et (2-3) a szőkítés után, akár duplán vagy triplán. A Quick Toner után pedig (2-4-es) zárjuk a folyamatot.

Vero K-Pak Color

 • Legalacsonyabb (1.4-1.9%) kalibrált ammónia tartalom
 • Tiszta pigmentek a keveréshez (kék, sárga, piros, zöld, lila, narancs)
 • Quadramin Complex rendszer

1991-ben debütált a fodrász piacon az első olyan festékrendszer, amely tiszta pigmentekkel dolgozik (kék, sárga, piros, zöld, lila, narancs) Így a színek keverése határtalan. A végtelen variációknak köszönhetően minden elérhető velük, a legtermészetesebbtől a legvibrálóbb árnyalatokig, amit a vendégeink kívánhatnak. A Vero K-Pak Color a legalacsonyabb (1.4-1.9%) kalibrált ammónia tartalommal készült, hogy minimálisra csökkentsük a fejbőr irritációt. A festékben lévő Trans-Cuticul Delivery System (TCD) szabályozza a festések alatt a kutikula nyílását és záródását, mely biztosítja, hogy a lehető legkevesebb károsodás érje a hajat a festés alatt. Lecitin és Lysin tartalma pedig garantálja, hogy a haj a festések során végig hidratált maradjon.

A JOICO szabadalma a Quadramin Complex, ami nem más, mint a hajunkat felépítő 19 db aminosav összessége, melyet a festés alatt mélyen a hajba juttatva növeli a hajszerkezet erősségét a festés végeztére. Ezek az egyedülálló hatóanyagkombinációk teszik utolérhetetlenné a Vero K-Pak Color Systemet. A festékhez tartozik Veroxide, melyek krémes előhívók Szkvalénnel (erős hidratáló hatóanyag), ezen kívül tartozik még hozzá egy VeroGlase nevű 1.5%-os előhívó, ami a festékbe keverve ammóniamentes féltartós színezőt csinál a hajfestékből. 100%-os ősz fedő árnyalatok a Nature, a Gold, és a Beige sorozat, melyek a divatárnyalatokba keverve javítják a festékek fedő képességét. A legerősebb fedést-e három sorozat egyenlő arányú keverése biztosítja. Keverési arányuk 1:1 kivéve a HL és UHL szuperszőke sorozatokat, ahol 1:2.

Vero K-Pak Age Defy

A világ első hajfiatalító hajfestéske, mely azon túl, hogy megfesti az ősz hajat vissza is fiatalítja annak szerkezetét. Köszönhető ez a Quadramin Complex mellett azoknak a nélkülözhetetlen lipideknek és aminosavaknak amit a 3-defense technology tartalmaz. 1:1 a keverési aránya és kifejezetten 20 Vol Veroxide-al ajánlott a használata.

Vero K-Pak Chrome

Ammóniamentes féltartós színező, mely tökéletesen kiegészíti a Vero K-Pak Colort. Elsősorban Dual systemben ajánljuk a használatát (fesd a töveket Vero K-Pak Color-ral és frissítsd a hajvégeket Vero K- Pak Chrommal) Saját 2.8%-os Actovator-ával keverjük, keverési arány 1:2, hatóideje pedig 5-20 perc függően a fedés intenzitásától. Ha teljes hajat színezünk vele, akkor demargációs vonal nélkül halványodik el a hajról. Szín a színben vagy sötétítéshez, esetleg férfiak esetén ősz hajszálak árnyalására használhatjuk.

VeroLight szőkítőpor

Sorbitol hidratáló kristállyal és a JOICO szabadalmával a Quadramin Complex- el, mely magába foglalja azt a 19 aminosavat, mely felépíti az emberi haj szerkezetét. Ez a klasszikus szőkítőpor 8 árnyalat világosításra képes. Használhatod 10, 20, 30,40 Volumenes Veroxid-dal (fejbőrre 10, 20 vol. erősségben tehető) Mindenféle szőkítési szolgáltatáshoz ajánljuk, fehér színe segít szőkítés közben látni a szőkítési alapot.

Legnépszerűbb Kezelések

Hajújraépítő Technológia

A Joico a világon elsőként ismerte fel, hogy a haj sérüléseit kizárólag az emberi hajjal azonos Keratin Protein állítja helyre. Ez minden termékünkben megtalálható, de a legnagyobb koncentrációban a K-Pak termékcsalád, illetve a Hair Repair System tartalmazza.

 • Feltölti nedvességgel a porózus kutikulát.
 • Megjavítja a haj sérült keratin láncát.
 • Erőt és tartást ad a hajnak.
 • Rugalmasságot ad a kinyúlt hullámoknak.
 • Minden vegyszeres beavatkozást hatékonyabbá tesz, legyen az festés vagy tartós hullámosítás.

Az eredmény a legerősebb, legegészségesebb, legszebb haj, amit csak el lehet képzelni. Már az első kezelés után ámulatba ejtő különbség érezhető.

Defy Damage Pro széria

A Defy Damage Pro széria a piacon található többi hajszerkezet erősítő kezeléssel szemben, spray technológiával és a fantasztikus erejű befejező ápolótermékkel éri el a haj teljes védelmét. A első lépéstől az utolsóig védi a hajat a vegyszeres munkák során, optimalizálja a színeredményt és erősíti a hajszerkezetet.


Color Intesity

Ez a fizika színező kifejezetten az extrém színek festésére fejlesztettük ki. Előszőkített alapokon dolgozik, nem kell hozzá előhívót adni, egyenesen a tubusból mehet a hajra. 20 perc hatóidővel dolgozik. Mivel nincs benne ammónia és más káros anyag csak ápolószer és pigmentek, így
gyakorlatilag nem veszi igénybe a hajat a használata. Quadramin Complex tartalmának köszönhetően erősíti a hajszerkezetet használata közben. A leg világosabb, pasztel árnyalatok eléréséhez érdemeshasználata előtt tonizálni a szőkítési alapot

3 Pilléres Bevételszerzési Rendszer

A bevétel maximalizálásához

Fodrász szolgáltatásaid mellett még 2 másik tevékenységből is plusz jövedelemre tehetsz szert, ehhez pedig a Joico minden támogatást megad számodra. Ezekről részletesebben a regisztráció jóváhagyása után, a profilodba belépve találhatsz bővebb információt.

Bővebb információk a regisztráció után.