Professzionális termékek
Profi fodrászoknak!

Regisztrálj vagy jelentkezz be a vásárláshoz!

Miért jó választás a JOICO professzionális hajápolás?

 • Folyamatosan gondoskodunk Rólad és szalonodról
 • Partnerként kezelünk, kíváncsiak vagyunk Rád
 • Kapcsolattartódhoz mindig bizalommal fordulhatsz
 • Biztosítjuk a gyors szállítást
 • Marketing támogatást nyújtunk
 • Lehetőséged van szalonképzéseken részt venni
 • A JOICO Premium Club tagok számos előnyhöz juthatnak
 • Havi partnerajánlatunk mellé hasznos infókat is nyújtunk a JOI magazin révén
 • Vendéged hajápolását otthoni termékekkel is támogathatod

A JOICO Magyarország, már több mint 12 éve van jelen a hazai professzionális fodrászati piacon szalontermékekkel, otthoni hajápolási szerekkel. Ezen kívül azonban nagy hangsúlyt fektetünk a családias légkörre, hogy partnereink ne csak egyszer találkozzanak a márka fő képviselőivel. Rendszeres, támogató viszonyt ápolnak területi képviselőink, ügyfélszolgálatunk, oktató fodrászaink és a marketing csapat is már a csatlakozás kezdetétől.
A szakmai bemutatókon túl szalontréningeket is igényelhetsz, hogy jobban megismerd az egyes hajfestékek, szalonkezelések sajátosságát. Havi magazinunkban kiemelünk termékeket, amikről bővebb információt kaphatsz és rendszeresen hasznos tanácsokat információkat osztunk meg Veled, de természetesen itt találod meg ösztönző akcióinkat, egyedi ajándékokkal vagy árkedvezménnyel. Katalógusunkban a teljes lakossági és professzionális termékszortiment bemutatásra kerül.
Facebook és Instagram oldalainkon folyamatosan lehetőséget adunk a bemutatkozásra, ezen kívül egy több mint 16 000 feliratkozóval bíró e-mail adatbázissal rendelkezünk, ahol a törzsvásárlóinkat tájékoztatjuk a márka aktualitásairól. 

Miben más a JOICO, mint a többi professzionális hajkozmetikiai márka?

Hajújraépítés, hajszerkezet-erősítés szalonszinten

A Joico felülmúlhatatlan minősége és termékeinek sikere a SmartRelease liposzómás technológiának köszönhető, amely becsomagolva szállítja, s idővel folyamatosan szabadítja fel a hatóanyagokat, mint például az arginin, a keratinprotein, mely a haj egyik fő alkotóeleme, valamint a csipkebogyómag-olaj. Az eredmény azonnali, 80%-kal kevesebb töredezettség és egészséges, ragyogó haj.
A liposzóma pont ugyanazt a 19 aminosavat tartalmazza, amit az emberi haj. Ezt egyetlen másik hajápoló márka sem tudja. 

Már több mint 1 000 szalonban vagyunk jelen országszerte, gondoskodunk vendéged hajának utóápolásáról is.

A JOICO 16 termékcsaládjában több mint 170 hajápoló termékkel nyújtunk maximális ápoló és tápláló hatást az összes hajtípus számára. professzionális hajápolás, ragyogó hajszín, erős és egészséges haj, ez a JOICO szalonok és termékek védjegye.
A JOICO nemzetközi fejlesztőgárdájának elhivatott célja az egészséges haj megtartása, illetve a károsodott hajkorona újjáépítése. Így bármelyik családot is választjuk, a hajszerkezet látványos javulását fogjuk elérni. A megfelelő ápolási mód kiválasztása attól függ, hogy mi a fodrász és a vendég elsődleges vágya.

JOICO 4 lépéses hajújraépítés

Nem csak sérült, roncsolt hajra,mert:

 • Feltölti nedvességgel a porózus kutikulát (száraz haj).
 • Megjavítja a haj sérült keratinláncát (sérült, károsodott haj). 
 • Erőt és tartást ad a hajnak (vékony, gyenge haj).
 • Rugalmasságot ad a kinyúlt hullámoknak (göndör haj).
 • Minden vegyszeres beavatkozást hatékonyabbá tesz, legyen az festés vagy tartós hullámosítás.

Eredmény:

A legerősebb, legegészségesebb, legszebb haj, amit csak el lehet képzelni! Már az első kezelés után ámulatba ejtő különbség érezhető.

EGYEDÜLÁLLÓ JOICO SZABADALOM

A Joico a világon elsőként ismerte fel, hogy a haj sérüléseit csak és kizárólag az emberi hajjal azonos Keratin Protein gyógyítja meg. Ezt az úgynevezett hidrolizált Keratin Proteint (19 db aminosavat) minden egyes termékünkben felhasználjuk, de legynagyobb koncentrációban a K-Pak termékcsalád, illetve a Hair Repair System tartalmazza. 

Ez a hatóanyag az alapja, az egyedülállóan szabadalmaztatott SmartRelease TechnologiaTM-nak, mely erejével kapjuk meg a semmihez sem hasonlítható hajmegújító hatást, ami a JOICO termékek egyedülállóságát jellemzi, és amely hatóanyagok megtalálhatóak minden egyes termékben.

JoiColor System – Festőrendszer

A JOICO színmegváltoztató rendszere, a JoiColor System több, mint 30 éves múltra tekint vissza. A világon ez az egyetlen olyan hajfesték rendszer, mely mialatt megfesti a hajat, újra is építi a szerkezetét.

Ismerd meg jobban az egyes hajfestékeket és szinezőket!

LumiShine előre kikevert hajfesték és színező paletta

Ha erősséged a vágás, viszont a festést kevésbé szereted, ugyanakkor igényed van a magas minőségre, akkor a Te választásod a LumiShine festékrendszer lesz.
A LumiShine festőrendszer előre kevert pigmentrendszerrel és még modernebb hajápoló rendszerrel van ellátva. Az előre kevert pigmentációnak köszönhetően az ősz fedés egyszerűbb és a színek kevergetésére sincs szükség.
A JOICO LumiShine hajfestékek több alcsaládból állnak:

 • LumiShine Youth Lock kollagénes hajfesték az örök fiatalság hordozója
 • LumiShine Silver Blue féltartós hajszínező folyadék
 • LumiShine Dimensional Deposit féltartós hajszínező, mely feltölti a legroncsoltabb hajat is

A JOICO labor felfedezése az ARGiplex hatóanyag a haj legsérülékenyebb aminosavára épül, ami nem más, mint az arginin. Ennek a különleges aminosavnak lúgos kémhatása teszi lehetővé, hogy több, mint felére tudjuk csökkenteni a festéshez szükséges ammónia szintet ezzel óvva a hajszálakat a festés közbeni sérülésektől.

Az arginin pótlása a festések során pedig erősíti a hajszerkezetet és segíti a festék pigmentek beépülését. 100% Ősz fedést biztosít a Nature, Nature Ash, Natural Warm Beige, és a Nature Warm sorozatok, a további divat árnyalatok ősz fedését a Nature (bázis szín) segíti.

LumiShine YouthLock kollagénes hajfesték

Hajfiatalító hajfesték hozzáadott Argininnel, Buriti gyümölcsolajjal és kollagénnel, melyek a festés ideje alatt megfiatalítják a hajszálakat. 20 Vol Developerrel keverendő 1:1 arnyban. Extra gazdag pigmentekben dupla Natur (kék, sárga, piros) pigmentek a tökéletes fedésért.

 • 100 % őszfedés
 • 20 ragyogó szín
 • Felfrissíti az élettelen hajat
 • Minden hajtípusra biztonsággal alkalmazható
 • A beépülő kollagén fiatalos, élettel teli hatást kölcsönöz a hajnak

LumiShine SILVER BLUE féltartós hajszínező folyadék

A legjegesebb, legezüstösebb csillogást adó JOICO színező, a halvány ezüsttől, az éjkék feketéig, a nemkívánt sárgás tónusok ellensúlyozására. 

LumiShine Dimensional Deposit

A melírozott vagy más technikával kivilágosított hajak megmentője, visszaállítója a JOICO LumiShine Dimensional Deposit féltartós hajszínező, mely a legroncsoltabb hajat is sikerrel visszaépíti.

Vero K-Pak Color festőrendszer a tökéletes szín eléréséért

 • Legalacsonyabb (1.4-1.9%) kalibrált ammónia tartalom
 • Tiszta pigmentek a keveréshez (kék, sárga, piros, zöld, lila, narancs)
 • Quadramine Complex hajújraépítő-rendszer

A JOICO Vero K-Pak Color, az első olyan festékrendszer, amely tiszta pigmentekkel dolgozik (kék, sárga, piros, zöld, lila, narancs) Így a színek keverése határtalan. A végtelen variációknak köszönhetően minden elérhető velük, a legtermészetesebbtől a legvibrálóbb árnyalatokig, amit a vendégeink kívánhatnak. A Vero K-Pak Color a legalacsonyabb (1.4-1.9%) kalibrált ammónia tartalommal készült, hogy minimálisra csökkentsük a fejbőr irritációt. A festékben lévő Trans-Cuticul Delivery System (TCD) szabályozza a festések alatt a kutikula nyílását és záródását, mely biztosítja, hogy a lehető legkevesebb károsodás érje a hajat a festés alatt. Lecitin és Lysin tartalma pedig garantálja, hogy a haj a festések során végig hidratált maradjon.
​​A titok a festék mögötti hajújraépítő technológiában rejlik, melynek fő hatóanyaga a Quadramine Complex. Ez a gyűjtőneve annak a 19 db aminosavnak, ami felépíti a hajszálunk szerkezetét (Keratin Protein). Amikor a hajfesték pigmentjei bejutnak a hajszálba, ez a Keratin Protein kapcsolódik a sérült hajszerkezethez, megerősíti annak szerkezetét, így ad lehetőséget arra, hogy a festék pigmentek meg tudjanak tapadni a haj belsejében, és ezáltal soha nem látott tartós és élénk színeket kapjunk.

Vero K-Pak Age Defy

A világ első hajfiatalító hajfestéke, mely azon túl, hogy megfesti az ősz hajat vissza is fiatalítja annak szerkezetét. Köszönhető ez a kiemelten magas pigmenttartalma mellett a Quadramine Complex eljárásnak, és a nélkülözhetetlen lipideknek és aminosavaknak amit a 3-Defence Complex technológia tartalmaz. 1:1 a keverési aránya és kifejezetten 20 Vol Veroxide-dal ajánlott a használata.

Vero K-Pak Chrome

Ammóniamentes féltartós színező, mely tökéletesen kiegészíti a Vero K-Pak Colort. Elsősorban Dual systemben ajánljuk a használatát (fesd a töveket Vero K-Pak Colorral és frissítsd a hajvégeket Vero K- Pak Chrome-mal) Saját 2.8%-os Activatorával keverjük, a keverési arány 1:2, hatóideje pedig 5-20 perc függően a fedés intenzitásától. Ha teljes hajat színezünk vele, akkor demarkációs vonal nélkül halványodik el a hajról. Szín a színben vagy sötétítéshez, esetleg férfiak esetén ősz hajszálak árnyalására használhatjuk.

VeroLight szőkítőpor

Sorbitol hidratáló kristállyal és a JOICO szabadalmával a Quadramine Complexszel, mely magába foglalja azt a 19 aminosavat, ami felépíti az emberi haj szerkezetét. Ez a klasszikus szőkítőpor 8 árnyalat világosításra képes. Használhatod 10, 20, 30, 40 Volumenes Veroxiddal (fejbőrre 10, 20 vol. erősségben tehető) Mindenféle szőkítési szolgáltatáshoz ajánljuk, fehér színe segít szőkítés közben látni a szőkítési alapot.

Blonde Life hajszőkítő rendszer

A JOICO szabadalmaztatott, speciális formulái a legszebb, legegészségesebb sérülésmentes szőkeséget célozzák meg, az egyedülálló ArgiPlex technológiának köszönhetően!
A szőkítés több már nem egyenlő azzal, hogy a hajszálaink egészségét is fel kellene áldoznunk!  Szőkítés és szinezés akár 60-70 perc alatt a JOICO-val!
3 termékcsaláddal dolgozhatsz az igényeknek megfelelően: 5+, 9+ árnyalatot világosíthatsz akár egy lépésben!

Blonde Life Hiper High Lift Color 5+

A JOICO Blonde Life Hiper High Lift Color, 5+ árnyalat világosításra képes (7-es színmélységtől felfelé) 40 Vol. Veroxide-dal vagy LumiShine Developerrel keverhető 1:2 arányban. Az egylépeses szőkítés csúcsa, mely nem csak világosítja, de tonizálja is a hajat egyszerre, hosszan tartó színeredménnyel.

Blonde Life Quick Tone Liqui-creme toner

Az 5 perces árnyalás titka! Keverési aránya 1:1 (5 Vol Lumishine Developerrel). Hatóideje pedig mindössze 5 perc! Silver, Violet, Sand és Clear árnyalataival bármilyen szőke árnyalat elérhető. Maximális fényességű és egészséges végereményt kapunk, hiszen ebben a JOICO-ban is megtalálható az egyedülálló hajújraépítő technológia.

Blonde Life Lightening Powder 9+

9+ árnyalat világosításra képes szőkítőpor

Keverhető az összes JOICO által gyártott Veroxide-dal vagy Developerrel 1:1-től 1:2 keverési arányban. ( fejbőrre 10 vagy 20 Volumen erősségben tehető) Hajszerkezetépítő arginin, tamanu- és monoi olajat tartalmaz a haj egészségének védelmében.
Maximális világosítás adalékanyagok nélkül.

JOICO Defy Damage hajszerkezet-erősítő professzionális termékcsalád

A Defy Damage PRO széria, a piacon található többi hajszerkezet erősítő kezeléssel szemben, pofonegyszerű spray technológiával és egy fantasztikus erejű befejező ápolótermékkel éri el a haj teljes védelmét. Az első lépéstől az utolsóig védi a hajat a vegyszeres munkák során, optimalizálja a színeredményt és erősíti a teljes hajszerkezetet. Már az első alkalommal látványos, tartós hatást biztosít!

1. Defy Damage PRO1 – Hajszerkezet erősítő spray 

Első lépés – Ultra gyorsan száradó szerkezeterősítő spray, mely egyedülállóan új technológiát jelent a vegyszeres munkák közbeni hajvédelemben, és szerkezetjavításban. A sérülésekkel szemben, azonnali védelmet ad már a vegyszeres munka megkezdése előtt is, megkönnyíti az applikációt és optimalizálja a pigment lerakódást. Így egyenletesebb szőkítést eredményez .

 • Fújd be a hajat tincsenként 8-15 cm-ről és fésüld bele
 • Nincs bonyolult kevergetés és formulavariálás
 • Nincs plusz idő
 • Hatékonysága, a magas koncentrációjú Arginin-nek és SmartRelease Technológiának köszönhető.
 • Csak professzionális felhasználásra.

2. Defy Damage PRO2 – Hajszerkezet erősítő pakolás 

Második lépés – Extra intenzív, koncentrált szerkezeterősítő pakolás, mely mélyen hidratálja és ellenállóvá teszi a hajat a sérülésekkel szemben. Egészséges, gyönyörű kinézetű hajat eredményez, már az első alkalommal.

 • Hatékonyan erősíti a hajszerkezetet és regenerálja hajban található kötésláncokat
 • Megvédi a hajat a mechanikai, termikus és környezeti károsító hatásoktól
 • 5 perc hatóidő
 • Hatékonysága a SmartRelease Technológiának és magas koncentrációjú Arginin-nek köszönhető
 • Csak professzionális felhasználásra.

JOICO Defy Damage hajszerkezet-erősítő lakossági termékcsalád

Rendszeres használata megtartja az egészséges hajszál szerkezetét, hatékony védelmet nyújt a környezet és időjárás károsító hatása ellen. A városi élet tökéletes kiegészítője.

A Defy Damage termékcsalád SMARTRELEASE technológiája a legjobb fegyver amit a kezedben tarthatsz, hogy megfelelj a 21. század kihívásainak az egészséges és szép hajat célul kitűzve!

Megóvja a hajat a környezeti, mindennapos károsodástól, erős, védett, maximális szépségű hajat eredményez, ezzel az innovatív okos-hajápolás technológiával. A Defy Damage otthoni ápoló termékcsalád teljeskörű ápolást és 360 fokos védelmet ad: a fizikai, hőformázás és környezet okozta károsodások ellen.

A család tagjai: sampon, kondiciónáló, hajmaszk, töredezésgátló pajzs, éjszakai szérum

1. Sampon

Luxus érzésű, krémes állagú szerkezeterősítő, védelmet adó összetevőkkel. Gyengéden és alaposan tisztítja a hajat a lerakódott szennyeződésektől anélkül, hogy a kutikula és a festett szín bármilyen mértékben sérülne. 

2. Kondícionáló

Tökéletesen hidratáltá és ellenállóvá teszi a hajat. Szerkezeterősítő, védelmet adó összetevőkkel, anélkül, hogy közben elnehezítené azt.

3. Maszk

Extra hatékony otthoni ápolás, mely mélyrehatóan feltölti a hajszál szerkezetét, erős védelmet nyújtva a hajnak a jövőbeli károsodásokkal szemben.

4. Töredezésgátló pajzs

Megakadályozza a szerkezeti károsodást, a töredezést, és óvja a festett hajszínt. Gyönyörű, élénk, egészséges megjelenésű hajat garantál minden napra.

5. Sleepover

A termékcsalád legújabb tagja egy éjszakai, hajban hagyható hidratáló szérum, mely alvás közben táplálja, felkészíti és megvédi a hajat a nappali fizikai, hőformázás és a környezet okozta károsodások ellen. 

Ébredj egészségesebb, fényesebb hajkoronával!

A JOICO-val kapsz egy új közösséget is!

Légy tagja a JOICO Fan Clubnak a Facebookon

Iratkozz fel hirlevelünkre!

[mc4wp_form id="13169"]

Professzionális termékek
Profi fodrászoknak!

Regisztrálj vagy jelentkezz be a vásárláshoz!